ABOUT STORIES TAG
about


I'm a little cookie, yes i am and i was made by the cookie man and on my way from the cookie pan. a little piece broke off of me but i can taste just as good, uh-huh as a regular cookie can.


.:SPM'S RESULT:. // Sunday, 21 February 2016
20:03


                            Assalamualaikum
What should i do now???? 10 days left but i still feel nothing. I dont know lah about the result. I ni takdelah pandai mana but my mom harapkan result yang tinggi since my sister got straight A's. But tu my sister not me. My mom always said that I yang paling pandai dalam class but i never got number 1 in class. always got number 2 since form 4 sampai form 5. takde improvment lansung.

End of the senior year, every school ada Graduation Day. In my school, teachers always make group like pelajar cemerlang kena duduk kat sini and pelajar kurang cemerlang kena duduk sane. one more thing, pelajar cemerlang dapat pakai jubah graduation warna biru and the rest pakai jubah warna hijau. I sepatutnya dapat jubah biru and in my just only me yang dapat jubah biru. then teachers tukar system, teacher wujudkan satu award and for those yang dapa award tu akan pakai jubah merah. Just for 2 students only.

Best Student Award
and i got that award. so everyone ingat I ni pandai. but actually im not. i dont know macam mana boleh dapat award tu. everyone ingat benda tu menguntungkan but actually not. but i still bersyukur dengan rezeki tu. tapi tu dah dikira satu beban tau sebab everyone akan sure yang I ni akan dapat result gempak. but waktu exam tu, first week exam I demam teruk. tu dah kira satu balasan dah tu. hahahahah. after that, subject sejarah and addmath, OH GODDDD. hell no yeah. susah gila we.

So right now I hope dapat result SPM lagi tinggi dari result Trial SPM. Aminnnn
Thank you,
Bye